Dags för en ny intervju med en inredningsbloggare, och denna gång är det Sandra Stenberg som svarar! Trevlig läsning!


Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Vem är du?
– Jag är en 24-årig bloggare som ursprungligen kommer från Piteå, men nu är bosatt i Uppsala sedan några veckor tillbaka. Jag brinner för inredning och driver bloggarna, och . Den första är min privata blogg och den andra driver jag för ett inredningsföretag. Utöver bloggandet så gör jag mitt examensarbete hos ett stort läkemedelsföretag.

Hur började din inredningsblogg?
– Jag startade min blogg för två år sedan då jag och min pojkvän fick hela vår lägenhet tapetserad. Tanken var att kunna följa lägenhetens utveckling och dela med mig av mitt intresse. Att min blogg skulle få så mycket uppmärksamhet och besökare var inte något som jag väntade mig när jag började, men är väldigt roligt att få vara med om.

Vilken inredningsstil gillar du allra bäst?
– Jag gillar alla sorts inredningsstilar, men den minimalistiska stilen ligger mig närmast hjärtat. Jag tycker det känns harmoniskt att ha få saker framme. Ett bra tips för att undvika att det ser för sterilt ut är att använda sig av textiler och växter.

Hur bor du själv?
– Jag flyttade nyligen från Umeå och hyr nu en etta i andrahand. Lägenheten är på 24 kvm, så det har varit en rolig utmaning att inreda den. De stora fönsterna i vardagsrummet/sovrummet gör att lägenheten känns betydligt större än den är, så här trivs jag väldigt bra.

Vad är ditt bästa inredningsknep?
– Ett bra knep är att ha en röd tråd i sin inredning, exempelvis inreda origentaliskt eller ha en viss färg som accentfärg för att knyta samman rummet eller lägenheten. Då blir det både enhetligt och snyggt.

Vad är din favoritpryl i ditt hem?
– En av mina favoriter är min gummikorg som är gjord av återanvända bildäck. Det fanns bara två kvar så jag hade tur som fick tag i en innan de tog slut. Jag har använt den att förvara tidningar och kuddar. I framtiden kommer jag nog använda den som ytterkruka i vår blivande balkong.

Vilken inredningsdetalj skulle du köpa om prislappen inte spelade någon roll?
– Då skulle jag köpa taklampan från Verner Panton.

Vad blir ditt nästa köp till hemmet?
– Det kommer antingen bli en canvastavla med eget motiv eller en kubhylla till hallen.

Vad hänger på dina väggar?
– Jag har inte hunnit hänga upp så mycket än, men just nu hänger det två egengjorda tygtavlor och ett &-tecken på mina väggar.

Vilka är dina favoriter?
Inredningsblogg: Jag har så många favoriter att det skulle bli en väldigt lång lista. Det finns många underbara inredningsbloggar som inspirerar.
Inredningsmagasin: .
Inredningsbutik: Min nya favorit är .

Ni som läste – tipsa gärna om vilka inredningsbloggare ni vill läsa en intervju med, så ska jag försöka åstadkomma det!

#Etiketter
ramtavla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


система орошения

https://www.farm-pump-ua.com/

микрокапельный полив