Snyggt och stilrent – och ännu finare när kryddornas färger kommer med!

Snyggt och stilrent – och ännu finare när kryddornas färger kommer med!

Jag fick många glada tillrop för min lilla guide till inredning på liten budget, så jag tänkte bli lite duktigare på att tipsa om billiga saker. Och jag hittade en så fin grej för under 20 dollar att tipsa om idag – det snygga från Target av alla ställen! Tyvärr så skeppar inte Target till andra länder än USA, så det här blev ett ganska misslyckat tips, men eftersom stället i sig är så billigt så kanske det ändå kan vara värt att shoppa via en förmedlingssajt (tex ) och betala lite till tull för det. Fint var det i alla fall!

#Etiketter
dukPaint / Färg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.vorteleather.com.ua

tokyozakka.com.ua

rbt.com.ua/remont-potolka/