Vår gästtoa är helt hopplöst ful, och jag har liksom det faktumet i bakhuvudet jämt för att komma på roliga idéer om vad man kan göra med det. En gästtoalett tycker jag man kan ta ut svängarna i, det blir en liten snackis när man har besök och eftersom det är så litet så kan man liksom gå helt bananas utan att det känns som att man förlorat förståndet totalt.

Jag har börjat samla på mig roliga bilder i en mapp, för att ha mycket att bläddra bland när vi väl kommer oss för att göra om toan. Här är de tre som ligger i mappen än så länge:

Den här bilden kommer från The Selby, och visst – så här kommer det inte att bli hemma hos oss. Men det är bra att ha lite exempel på att man inte behöver göra de traditionella sakerna med målarfärg utan att fantasin är det enda som sätter stopp!

Den här bilden kommer från The Selby, och visst – så här kommer det inte att bli hemma hos oss. Men det är bra att ha lite exempel på att man inte behöver göra de traditionella sakerna med målarfärg utan att fantasin är det enda som sätter stopp!

Bilden från LivingETC är toppenfin tycker jag, en riktigt koboltblå toalett känns roligt. Jag är inte så blå av mig, men jag gillade kicken man får av att titta på det här rummet.

Bilden från LivingETC är toppenfin tycker jag, en riktigt koboltblå toalett känns roligt. Jag är inte så blå av mig, men jag gillade kicken man får av att titta på det här rummet.

Den här bilden kommer jag tyvärr inte ihåg var jag fått den ifrån, men här är så klart poängen att man kan tapetsera med annat än tapeter. Gamla kartor är ju otroligt fint!

Den här bilden kommer jag tyvärr inte ihåg var jag fått den ifrån, men här är så klart poängen att man kan tapetsera med annat än tapeter. Gamla kartor är ju otroligt fint!

#Etiketter
LivingETCThe Selby

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Наша организация предлагает https://danabol-in.com недорого с доставкой.
дизельный котел