Banner
Perfekta muffins för alla hjärtans dag.

Perfekta muffins för alla hjärtans dag.

BHG.com är en outsinlig källa av pyssel, bakverk och annat DYI. För mig som varken är särskilt bra på att baka eller pyssla är det inspirerande och ganska avskräckande på samma gång, men då och då får jag ju tummen ur och vågar mig på nåt. Och de här fantastiskt söta alla hjärtans-cupcakesen hade kunnat vara ett projekt som vore värt mödan med tanke på hur fina de kan bli (om man tar bort kakao och choklad då, eftersom jag inte tycker om det). “Red velvet”-kakor är poppis i USA, och knepet tycks kort och gott vara röd karamellfärg eller motsvarande. Nån som testat röd sammets-bakverk nån gång?

Här finns inte mindre än 15 andra cupcakes-recept, värdiga minst Desperate Housewives-Bree.

Update: Hittar massor av alla hjärtans-bak idag, här är receptet till de knalliga sötnosarna nedan:

En laddning såna här i Alla hjärtans-present vore inte fy skam...

En laddning såna här i Alla hjärtans-present vore inte fy skam...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.profvest.com