Banner
Nya fynd.

Nya fynd.

Igår åkte jag en sväng till Skärholmen och Kungens kurva, och betade av IKEA (så klart), Lagerhaus och Myrorna. Tanken var att jag skulle jaga udda matbordsstolar, och jag hittade faktiskt två för 125 kronor styck som fick följa med hem – men eftersom de ska målas och kläs om så bloggar jag om dem lite senare.

Sen blev det så klart en massa smått och gott också (varför blir det alltid så?). Klicka på bilden så ser du följande saker lite bättre:

  • Jag älskar bladmönstret som Lagerhaus sätter på allting just nu – en grytlapp och en kökshandduk inhandlades.
  • Ja, vad säger man? Jag kan inte påstå att jag var i behov av en chihuahua-formad plastsparbössa med löstagbar skinnjacka som rymmer ungefär fyra enkronor, men ibland kan man bara inte hejda sig. Hur tuff?!
  • Bladmönstret hittade jag också på en kruka, så den och den svarta med vitt mönster packades in i bilen och fick innehåll i form av ett gäng nya krukväxter från IKEA. Den helvita och grålila krukan hade jag sedan innan, de är från Trend Design.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Нашел в интернете интересный веб сайт , он рассказывает про https://220km.com.ua.
У нашей организации интересный блог со статьями про Виста-К  www.agroxy.com