Banner
Den är gigantisk!

Den är gigantisk!

I morse var jag på Svenskt Tenn en sväng och skämdes över att jag inte pallrat mig iväg för att se Acnes utställning medan den pågick. Nu är den över och det håller som bäst på att skyltas om för en utställning om olika dukningar istället. Det som stod framme so far såg mycket trevligt ut!

Sen blev jag otroligt förälskad i den enorma glasurnan på bilden, den känns precis så här som jag så gärna vill ha det hemma. Tror den kostade 1 350 kronor, och den är verkligen megastor så det tycker jag är en okej prislapp. Tjusig, no?

#Etiketter
dukningSvenskt Tenn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://swiss-apo.net

Этот популярный веб сайт со статьями про купить паджеро niko-centre.kiev.ua