Banner
Jag funderade till en början på att spraymåla dem svarta eller vita, men min kompis avrådde mig. Vad tycker ni?

Jag funderade till en början på att spraymåla dem svarta eller vita, men min kompis avrådde mig. Vad tycker ni?

När jag var i Bruges i Belgien för ett par veckor sedan så strosade vi bland annat runt på en härlig loppis längs kanalen. I stort sett varenda stånd sålde maffiga kandelabrar, och jag som länge funderat på att köpa ett par för att bryta av mot min i övrigt ganska grafiska (eller åtminstone moderna) inredning med. Så efter en hel del vånda (alla var ju fina!) slog jag till på de här två tunga rackarna. Man kan antingen ha fyra ljus i dem, eller ta bort den lilla ljussläckaren/prydnaden i mitten och ha ett femte ljus där. Det var den lilla detaljen jag föll för…

Translation: I found this great candelabras at a flea market in Bruges, Belgium. Couldn’t resist, even though they don’t really match my things…

2 kommentarer

///////////////
 1. Ida

  Snygg sida! Vad roligt, lycka till!!!

  0
  1. admin

   Tack snälla Ida! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ivf-lab.com

лечение бесплодия

детские платья житомир