I förra bloggen hade jag ju ett återkommande format som hette Klä en kammare, där jag låtsades inreda ett rum utifrån en känd bloggares klädstil. Det var längesedan jag gjorde någon kammare nu (de tidigare inläggen hittar du i arkivet under Personer -> Klä en kammare), men självklart ska jag fortsätta med det här på Tsoydesign!

Skirt och rejält på samma gång skapar en hemtrevlig inredning!

Skirt och rejält på samma gång skapar en hemtrevlig inredning!

Först ut på min nya adress blir otroligt söta Miriam som driver bloggen ! Miriam är en 1940-talslady i stilen, och det var ju så klart otroligt roligt att leta inredning som matchade hennes kläder.

 • Den klassiska är perfekt i stilen, och att färgen dessutom matchar Miriams kofta är en bonus.
 • En fin passar i de flesta hem, antingen för att bryta av mot den övriga stilen eller för att förstärka den som här.
 • Ett är ett måste i ett 1940-talshem, jag tyckte att det här kändes lika rejält som Miriams bälte.
 • tar fram det kvinnliga hos Miriams klädstil och överför det till rummet. Virka själv eller köp färdiga.
 • Den fantastiska visar upp Miriams modeintresse på bästa sätt.
 • Småkakor hör 1940-talet till, och ett riktigt är ju ett måste för ett kafferep.
 • En kan man förvara både hattar och andra skatter i.
 • Och för att sätta pricken över i:t på kafferepet så krävs så klart ! Udda är finast, köp flera gamla och mixa!

Translation: I had a habit in my old blog of trying to decorate rooms inspired by a fashion bloggers outfit. This is Miriam, who dresses like the most beautiful 40s lady!

14 kommentarer

///////////////
 1. Smartasmia

  Här händer det saker:-) All lycka till med nya satsningen och med bloggen. Fin bakgrund, förresten;-) Och fint inlägg!

  0
 2. Tsoydesign-Maria

  Smartasmia: Tack snälla!

  0
 3. Emma

  Hej Maria,
  Du måste kolla in Eames House Bird, hur fin som helst. Något jag själv önskar mig.
  Lycka till med den nya bloggen!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Emma: Ja, den har stått på önskelistan ruskigt länge, jag håller med om att den är fantastisk. Och tack!

   0
 4. Anna

  Mmm… Köksbodert och stolarna var inte att leka med…

  0
 5. julia.

  Åh! Vilken smart idé du kommit på maria! Så tjusigt!

  0
 6. Miriam

  Det här hade jag helt missat! Tur att man har läsare som har mer koll…

  Men vad roligt att få ett sånt här inlägg! Väldigt smickrande. Du har lyckats bra med min smak, speciellt matsalsmöblemanget! Det var otroligt fint.
  När det kommer till inredning gillar jag både snirkligt och blommigt jugend, till geometrisk art déco och designat 40/50-tal. En salig blandning med andra ord, och det har du ju fått med! Jag vill både ha stelt och mjukt, eller vad man nu ska säga. Jag drömmer lite om en vårgrön eller syrenlila Emma-soffgrupp, men den orangeröda var inte heller fel.
  Trevligt somsagt! Det kommer på min blogg snarast.
  Med vänliga hälsningar,
  Miriam

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Miriam: Hej, vad kul att du hittade hit ändå! Jag brukar maila de jag skriver om för att säga att jag lånat bilden och att jag kan ta bort inlägget om det inte känns okej, men jag hittade ingen mailadress på din blogg! Och kul att jag fick till hyfsat rätt i alla fall! =)

   0
 7. Miriam

  Det här låter superskumt, men såhär ett år efter att du gjorde det här collaget tittar jag fortfarande på det ibland och känner mig lugn! Alltså ligger det något väldigt harmoniskt över de möbler och saker du valde att ha med. Och det borde ju bli ett ganska gott betyg för en hemmainredning!
  Nu när jag har flyttat hemifrån och har en egen lägenhet så kan man nog ändå säga att min inredning påminner lite om ditt collage; jag har ett stort matbord i teak med avsmalnande ben, massor av spetsdukar, precis ett sånt där kakfat och massor av kaffekoppar här och där(fast det hade jag när collaget kom också). Just nu finns det lite bilder från min lägenhet på bloggen, kika in om du blir nyfiken!

  0
 8. Pingback:Hemma hos Miriam/Kafferepet | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://kompozit.ua

ремонт квартир портфолио

ремонт домов под ключ