Banner
Eleonore Nygårds, Lina Borgenbring och så jag då.

Eleonore Nygårds, Lina Borgenbring och så jag då.

Nu händer det grejer!

Tiden med att starta upp Modette (både som tidning och på webben) har varit helt fantastisk, men som den magasinsjunkie jag är har jag saknat att jobba med texter.

Sen någon vecka tillbaka jobbar jag därför inte på Modette och Egmont Tidskrifter längre, utan är tillbaka som frilans igen. Inom kort kommer mina artiklar att dyka upp i tidningar som Aftonbladets söndagsbilaga, Glamour med flera. Det är SÅ roligt att skriva igen!

Men nu när “bloggbacillen” bitit mig kan jag så klart inte sluta med det, och inredning är ju perfekt att blogga om så det vill jag ju fortsätta med. Och eftersom Eleonore och Lina också dragit vidare till nya utmaningar så bestämde vi oss helt enkelt för att knyta ihop våra bloggar!

Min inredningsblogg heter numera Tsoydesign och hittas alltså här på tsoydesign.xyz. Scrollar du lite neråt kan du redan nu kika på resten av mina bilder från Antikmässan, lite nya inköp till mitt hem och förstås en massa annat inspirerande.
Eleonore bloggar så klart vidare om mode och efterrätter under sitt nygamla namn Ytligheter (www.ytligheter.com).
Och Lina som alltid varit en fena på att hitta nya talanger och nosa reda på små coola märken har döpt om sig till Nymodigheter (www.nymodigheter.se).
Tillsammans blir våra tre bloggar www.personligheter.com (där du kan läsa lite mer om oss).

Så jag hoppas du följer med mig (och oss) till våra nya hem! Kasta bort alla gamla bokmärken och lägg bums in:
tsoydesign.xyz
www.ytligheter.com
www.nymodigheter.se

Slutligen så hoppas jag att du ska trivas lika bra här som på min gamla blogg. Jag sitter fortfarande och finjusterar hejvilt, men om du hittar något som ser konstigt ut eller vill tycka till om något annat så blir jag superglad om du mailar mig !

Translation: Hello, and welcome to my new blog! My old one at Modette.se has moved to Tsoydesign instead, and I brought my collegues Eleonore (ytligheter.com) and Lina (Nymodigheter.se) with me. Check out their blogs by clicking the tabs at the top of the page.

#Etiketter
bokkonstvas

5 kommentarer

///////////////
 1. HELLO TIGER

  Roligt!

  0
 2. Susanita

  Hej!
  Vad kul med dina nya projekt.
  Klart jag följer dig här istället. Har ju fastnat, ha,ha
  kram

  0
 3. Amelia

  Vad fint du har det här!

  Glad påsk,
  Amelia

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей компании классный сайт на тематику http://220km.com.ua.
В интеренете нашел нужный веб сайт про направление https://kompozit.ua.
contact us progressive.ua