Banner
Maffig ljusstake och ett väldigt fint foto dessutom.

Maffig ljusstake och ett väldigt fint foto dessutom.

Jag hittade en inredningsblogg idag som jag inte läst förut, Love your homes. Och när man klickar sig in på den så är det här fotot på en ljusstake det första man möts av. Hur fantastisk är den inte? Bloggskribenten har köpt den hos danska Butik Sophie, som för övrigt verkar vara en butik att hålla koll på – bara att de har fina Jieldelampor gör den intressant tycker jag. En sån lampa och en gammal skylt skulle jag vilja fynda, för att bryta av mot det grafiska hemma hos mig.

Bloggen och butiken får bli dagens tips, och ljusstaken helt enkelt ögongodis!

Translation: I found a blog and a webshop that I really like today. The blogger bought the candelabra above at the webshop, it’s just amazingly beautiful.

#Etiketter
ljusstake

4 kommentarer

///////////////
 1. Lilla huset på prärien

  Uj, uj… bra reklam för kära Ia, det är hon värd 🙂 Brukar få bra lektioner av henne *ler*

  Nu är det natten… sov gott.

  0
 2. Tsoydesign-Maria

  Lilla huset på prärien: Ja, kul att upptäcka henne, jag hade helt lyckats missa hennes blogg.

  0
 3. sia

  TACK för den! Där var en del som jag letat efter…

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.topobzor.info

www.velotime.com.ua