Banner
1) Samla ihop tomma glasburkar och -flaskor (senapsburkar, parfymflaskor och så vidare), och packa dem tätt på en fin bricka. Sätt blommor och kvistar i några av dem och vips har du en fin bordsdekoration.

1) Samla ihop tomma glasburkar och -flaskor (senapsburkar, parfymflaskor och så vidare), och packa dem tätt på en fin bricka. Sätt blommor och kvistar i några av dem och vips har du en fin bordsdekoration.

Martha Stewart måste väl ändå vara superpysslaren nummer ett? På hennes hemsida kan man alltid hitta roliga knep och tips och den här gången hittade jag en lista på 25 sätt att göra ditt hem eco-chict. Jag valde ut de fem “pyssligaste”, och hela reportaget kan du se här.

2) Pussla ihop udda koppar och fat till ett roligt kakfat! Tre våningar är lagom, då behöver du tre fat och två koppar eventuell prydnad på toppen. Använd superlim och limma bara på kopparna så att inte limmet kladdar ut sig på tallrikarna.

2) Pussla ihop udda koppar och fat till ett roligt kakfat! Tre våningar är lagom, då behöver du tre fat och två koppar eventuell prydnad på toppen. Använd superlim och limma bara på kopparna så att inte limmet kladdar ut sig på tallrikarna.

3) Spara vinkorkarna från vårens vita och sommaren rosé. När du har ungefär femtio kan du sätta ihop dem till rejäla kastrullunderlägg.

3) Spara vinkorkarna från vårens vita och sommaren rosé. När du har ungefär femtio kan du sätta ihop dem till rejäla kastrullunderlägg.

4) Är allt hopp ute för dina favorit-t-shirts? Då kanske du ska sy mysiga kuddar av dem istället? Klipp ut lika stora stycken ur fram- och bakstycket, sy ihop med avigsidan utåt, vänd och stoppa (eller lägg i en innerkudde).

4) Är allt hopp ute för dina favorit-t-shirts? Då kanske du ska sy mysiga kuddar av dem istället? Klipp ut lika stora stycken ur fram- och bakstycket, sy ihop med avigsidan utåt, vänd och stoppa (eller lägg i en innerkudde).

5) Mer av ett vintertips kanske, men funkar så klart året om. Lägg små kottar och torkade örter som rosmarin och kanel i tidningspapper, knyt om ändarna med brännbar tråd och stick in de små "karamellerna" bland vedträna när du ska tända brasan. Tänd på i ändarna på tidningspappret och låt god doft sprida sig medan elden tar sig. Fint att ha framme dessutom!

5) Mer av ett vintertips kanske, men funkar så klart året om. Lägg små kottar och torkade örter som rosmarin och kanel i tidningspapper, knyt om ändarna med brännbar tråd och stick in de små "karamellerna" bland vedträna när du ska tända brasan. Tänd på i ändarna på tidningspappret och låt god doft sprida sig medan elden tar sig. Fint att ha framme dessutom!

Translation: I found some great ideas to make your home more eco-chic at Martha Stewart’s website the other day. You can find the whole story here.

#Etiketter
ramunderlägg

3 kommentarer

///////////////
 1. Mimmi

  Fint fint! Titta gärna in på mina pimpade ljusstakar!

  Mimmi

  0
 2. Betty Lou

  oj 50 vinkorkar är ju ganska mycket att dricka under en vår och sommar.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Betty Lou: Man behöver ju inte dricka alla själv kanske – ordna en stor fest vettja! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


kompozit.ua

bcaa 5000 powder

Sustaver купить