Banner

Jag är lite småsjuk idag. Halsen gör ont och jag hinkar te och äter Vicks och hoppas det går över, för i morgon har jag en rolig jobblunch och på torsdag morgon vill jag träna. Så förutom den lilla svängen in till stan tänkte jag hålla mig i stillhet idag.

The Great Gatsby, Kiss me Kate och Ella Fitzgerald.

The Great Gatsby, Kiss me Kate och Ella Fitzgerald.

På bilden ser det ut som att jag sitter ordentligt vid köksbordet, men i själva verket sitter jag med datorn i knät i vår schäslong, med The Great Gatsby-koppen full med ett te som heter Kiss me Kate och lyssnar på Ella Fitzgerald. (Till sotarens stora förvåning, han tyckte nog jag var 30-40 år för ung.)

Och det här inlägget kom sig mest bara av att jag fick en anledning att fota koppen – Penguinkopparna är alltid en fröjd att dricka ur.

Translation: I’m a bit under the weather today, so I’m drinking buckets of tea in my favourite Penguin mug.

#Etiketter
schäslong

En kommentar

///////////////
  1. Pingback:Nya köp: Mugg av Åsa Lindström (Tsoydesign.se)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


уборка после ремонта киев

заказать ремонт квартиры