Kryddigt gult, solblekt vitt, mustiga mörka accenter och mönstermix.

Kryddigt gult, solblekt vitt, mustiga mörka accenter och mönstermix.

Vi tar en till av vårens catwalktrender tycker jag! (Kanske är det mest för att jag är hemma och sjuk och hasar runt i morgonrock, jag behöver lite glamour helt enkelt…)

Marrakech är en av vårens modetrender i alla fall, och precis som med allt geografiskt blir det lätt att översätta det till inredning. Här får Marc Jacobs kreation på modellen Evelina Mambetova visa ett sätt att bära trenden på.

Bilden till höger har duktiga plåtat, och den visar precis hur jag skulle kunna tänka mig att använda marockanska inslag i mitt hem. Här går det inte överstyr, utan hålls ganska stramt. Golvplattorna signalerar direkt Marocko, och färgerna också – lite saffransgult, lite vinrött/violett. Men moderna inslag som lampan och stolarna, och tidlösa inslag som träbord och metallytor ger en bra mix som varken känns för trendig eller för enhetlig. Snyggt!

Translation: I’m at home with the flu today and need some glamour, so here’s another catwalk trend for you. The Marrakech vibe can be seen at Marc Jacobs for example, and the photo by Anna Kern to the right shows the right way to do it – mixed with modern and timeless pieces the moroccan floor tiles look spectacular.

4 kommentarer

///////////////
  1. Sandra

    ÄNTLIGEN! jag älskar marockanskt kakel/golv. om man ändå hade en helt utblåst lägenhet att totalrenovera…. 🙂

    0
  2. Amelia

    Vad kul, det där är hemma i min syster Hannahs förra kök!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://monaliza.kiev.ua

Этот популярный интернет-сайт на тематику Сустанон купить https://steroid.in.ua/products/sustanon-bajer-shering