Pudrigt, kvinnligt – och kanske lite franskt?

Pudrigt, kvinnligt – och kanske lite franskt?

Apropå läsarfrågan om ett fransk sovrum hittade jag de här roliga bilderna som publicerats i någon Condé Nast-tidning (jag gissar på nedlagda House & Garden) för länge sen. Visst är de härliga? (Om än väldigt stereotypa, men det får man nog bara tugga i sig med tanke på att de är gamla.)

Maskulint, påkostat och pampigt. Men var är mannen?

Maskulint, påkostat och pampigt. Men var är mannen?

Condé Nast har en där man kan köpa tryck av gamla omslag, illustrationer och fotografier från deras gigantiska tidningsarkiv. De är närmast hutlöst dyra och sidan laddar ganska dåligt (i alla fall hos mig), men vilken enorm resurs den sidan är för inspiration! Och självklart kan man hitta fantastiska presenter där också, om man nu har pengarna för det.

Translation: These amazing images are from an early issue of a Condé Nast magazine, probably House & Garden. I think they are great, even though they are quite stereotypical. Condé Nast has a huge webshop with prints of old covers, illustrations and photographs for sale, well worth browsing!

#Etiketter
Retro

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .