Banner
Inte bara smarriga bakverk utan fina foton också!

Inte bara smarriga bakverk utan fina foton också!

Det är ju inte bara min kära bloggkollega Eleonore som älskar efterrätter – jag är en riktig sockerknarkare jag med. Eleonore och jag har ätit söta saker i sju länder vid det här laget, och förutom min kompis G är det nog ingen jag fikat lika mycket med.

Jag är verkligen inte särskilt händig i köket, men jag gillar att baka – det blir liksom finare resultat än att grilla fisk, och jag är ju en estetnörd verkligen. Så därför ligger det ett gäng fina efterrättsbloggar i min blogroll också – de fyra ovan är fantastiskt duktiga både på att baka och att fota.

 • Bakerella gör mest underbart knasigt godis, se bara på de här!
 • Cannelle & Vanille är så fantastiskt vacker, fotona är verkligen to die for.
 • Cookbook Catchall lagar trerätters med fantastiska efterrätter.
 • Mad Baker är ett riktigt macaron-proffs, även om hon bakar annat också.

Däremot har jag haft svårt att liknande bloggar på svenska – finns det några ambitiösa bakbloggar i Sverige med både praktfulla bakverk och läckra foton? Driver du en själv eller läser du en riktigt bra? Tipsa mig!

Translation: I’m not that good in the kitchen, but I do love desserts! The four above are my favourite food/dessert blogs, but i’m having a hard time finding similar blogs in Swedish. Great recipes AND excellent photos are hard to find.

#Etiketter
fotomacarons

7 kommentarer

///////////////
 1. Leila bakar...

  Vilken underbar blogg! Hit kommer jag defenitivt igen. Verkligen kreativ och givande! Kul

  0
 2. Madeleine

  Hej! Jag ser bilder på macarons, makroner(eller hur man nu skriver det?)överallt,och jag undrar om du vet om de är glutenfria?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Leila bakar: Tack snälla, mysig blogg du har också!

   Madeleine: Jag är dåligt insatt i glutenintolerans, men eftersom macarons/makroner är gjorda av mandelmjöl så antar jag det! Nån annan kanske vet bättre?

   0
 3. Lena

  För ganska länge sedan hittade jag en blogg med en svensk tjej som gjorde så himmelskt vackra tårtor att jag nästan kände för att grina en skvätt. Däremot har addressen kommit bort och jag minns inte vad hon hette. Jag får efterforska lite och återkomma!

  0
 4. Lena

  Det gick ganska fort att hitta!
  Hon bor i Stockholm och bloggar på http://holysweet.blogspot.com

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Lena: Just det! Den har jag varit inne på nån gång men tappat adressen till, tack!

   0
 5. Pingback:Apropå bakning | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.velotime.com.ua