Banner
The Beresford Hotel öppnade 1938 i Glasgow.

The Beresford Hotel öppnade 1938 i Glasgow.

Dagens palett kommer från Skottland, Glasgow närmare bestämt! Jag ska faktiskt åka dit i kväll, för en tvådagars minisemester med en kompis.Tyvärr ska jag inte bo på snygga artdeco-hotellet Beresford (bild härifrån), utan det får bara tjäna som inspiration för dagens färgpalett, men jag ser verkligen fram emot resan! Tyvärr har jag inte lyckats få min nya mobil att umgås med min nya blogg än, så jag tror inte att jag kommer att kunna mobilblogga. Men bilder kommer så klart när jag kommer hem på torsdag, och under tiden har jag fixat en hel hög andra inlägg som ploppar upp här under tisdag och onsdag.

Har du några tips på goda matställen eller annat sevärt i Glasgow?

Translation: Today’s inspiration is from Glasgow in Scotland. I’m going there tonight, for two days – what shall I see, where shall I eat while I’m there?

#Etiketter
art deco

7 kommentarer

///////////////
 1. Smartasmia

  Nja…jag hade nog inte heller valt att bo där med tanke på rumshyran;-) Men hade väldigt gärna bott där annars. Ett helt vansinnigt fint hotell och där paletten är väldigt tilltalande. Ha en superb tripp.

  0
 2. Sanna

  Åk till West End och strosa omkring i second hand-butiker och mysiga caféer. Ett tips är att ta en whiskey/öl på Oran Mor, en gammal kyrka som byggts om till en pub. Maten är dock ingen höjdare, men själva stället är fantastiskt 🙂 Glasgow är en underbar stad med grymma människor, hoppas du får en härlig resa!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Sanna: Ja den har jag läst om tror jag! Ska absolut kollas upp, tack för tipset!

   0
 3. Malla

  Första gången jag hittar hit och jag måste bara säga att din blogg är underbar! hit kommer jag att komma ofta!
  Må så gott!

  0
 4. Leila bakar...

  Den här färgpaletten är verkligen min stil, fina nyanser och färger!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Malla: Åh, tack så mycket och välkommen hit!

   Leila bakar: Ja, de ger en varm känsla, inte sant?

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.ivf-lab.com

осмотр у гинеколога