Banner
Inspiration på flera vis i den här bilden, för visst är det fint med bokstäver!

Inspiration på flera vis i den här bilden, för visst är det fint med bokstäver!

Dagens palett går i jordnära naturfärger och många blandningar – gröngrått, gulbrunt och så vidare. Trivsamt! Jag tror den här färgkombinationen gör sig bäst i ett vardagsrum, för ett arbetsrum kan jag tycka behöver starkare färger för att ge energi. Bilden är från LivingETC.

Translation: Today’s inspiring colour combination is very natural and soothing. I do feel it’s more appropriate for a living room, since I think a home office needs more vibrant colours for creativity and energy.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://topobzor.info

seotexts.com/zakaz-kontenta/

www.np.com.ua