Banner
Äntligen kommer lampfötterna till användning!

Äntligen kommer lampfötterna till användning!

För flera år sedan hade jag turen att hitta två identiska lampfötter på olika ställen inom loppet av en vecka! Den ena hittade jag på en antikmässa om jag inte minns fel, och den andra på utmärkta Wigerdals värld. Men sen var det ju det där med skärmar, och som jag har letat. Jag ville ha enkla, vita skärmar och det borde ha varit en baggis, men så gott som alla jag hittat har varit lite koniska och jag ville absolut inte ha det. Men på Habitat hittade jag dem till slut, för sisådär 180 kronor styck. Som hittat! (Tur att skottarna är så vansinnigt trevliga att de lät mig gå ombord på Ryan Air med både handbagage och kassar med lampskärmar i, annars hade de inte kommit hem hela…)

Dock är ringen som ska sitta runt glödlampan och hålla skärmen uppe för vid, så jag måste hitta någon pryl som löser det problemet. Clas Ohlson nästa alltså…

Translation: I’ve been looking for plain white lampshades for my two vintage lamps for ages, and at Habitat I finally found them!

#Etiketter
antikmässa

9 kommentarer

///////////////
 1. Leila bakar....

  Oj va fina de var!! Verkligen! Skulle passa perfekt hos oss. Riktigt fina….

  0
 2. nilla

  hejsan!

  söker efter en kroklist ala saxmodell/dragspehar du någon aning om var en sådan kan finnas?

  fin blogg!

  0
 3. G

  Ooooh, de blev ju jättesnygga!

  Nilla: kolla på Lagerhaus, de hade sådana tidigare.

  0
 4. Linda

  Jättefina!

  0
 5. Smartasmia

  Filemums.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://bestseller.reviews

http://seotexts.com