Banner
Jag shoppade loss rejält på Amazon...

Jag shoppade loss rejält på Amazon...

Igår kände jag att jag plötsligt behövde påfyllning i inspirationshyllan, så jag satte mig och surfade ett par timmar på Amazon. Och vips hade jag klickat hem inte mindre än sex nya inredningsböcker! Humhum, fullt så många hade jag nog inte tänkt shoppa, men när man ändå sitter där med fingret på avtryckartangenten så är det svårt att låta bli. Många av böckerna var riktigt billiga dessutom, så jag ser fram emot att få hem dem!

De här blev det till slut:

  • Wallpaper projects (som jag skrivit om förut)
  • New York Style
  • Old & New
  • Living Retro
  • Flea Market Style
  • Interiors New York

Det blev en rolig mix av det jag gillar – lite retro, lite loppis och att mixa gammalt med nytt och så lite New York på det!

Translation: I couldn’t help myself and went crazy at Amazon.co.uk. Six books!

#Etiketter
böcker

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best books on investing

Узнайте про нужный веб сайт со статьями про https://220km.com.ua.
Наша организация предлагает 220km.com.ua в любом городе.