Banner
De tre varianter jag funderar på just nu...

De tre varianter jag funderar på just nu...

Okej, nu har ni sett mitt sovrum, och hört om min nya vurm för ljuskronor. Dock är jag ju inte helt bombsäker ännu, så jag tänkte be er vara smakråd. Sovrummet saknar taklampa för tillfället (eller ska jag vara helt ärlig så hänger det en gräslig plafond i taket som fanns där när vi flyttade in…men jag väljer att låtsas som att den inte existerar), och jag tänkte ta tag i det nu. Den kommer ju inte att vara tänd särskilt ofta, men fina lampor är ju svårt att motstå och man vill ju inte ha plafonden från helvetet där bara för att se nåt när man städar.

Alternativen ovan är de jag leker med nu. Fina Akiko har varit med förr i bloggen, den är dyr men vacker och känns liksom lite “molnig” vilket passar i ett sovrum tycker jag. Den orange taklampan äger jag faktiskt, den har jag fyndat på ebay men har inte hittat användning för än (förrän nu?). Och så har vi ljuskronefascinationen då. Jag tänker mig en vitaktig, ganska sirlig men inte för överdrivet krusidullig. Och nu är det dags för er att tycka till!

[poll id=”10″]

Translation: I’m in need of a new ceiling lamp for my bedroom, which one is the best for me?

2 kommentarer

///////////////
 1. HELLO TIGER

  Jag har också en sådan där orange lampa. Min hänger i arbetsrummet, efter som den inte ger så jättebra (men snyggt!) ljus och i arbetsrummet har jag ändå arbetslampan tänd när jag är där.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hello Tiger: Hmm, då kanske den skulle funka rätt bra i sovrummet då – majoriteten verkar ju tycka att den som spar hon har!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://bestseller.reviews

al fakher

www.progressive.com.kz/website_development/