Banner
Svart fick den bli, maken fick välja!

Svart fick den bli, maken fick välja!

Idag har jag inte bara rensat papper, jag har shoppat också! Via nätet i och för sig, men det är ju så smidigt. En ny brevlåda blev det, vår sitter felplacerad har vi förstått – brevbäraren har lämnat små vädjande lappar i månader nu utan att vi fått tummen ur. Men häromdagen fick vi ett väldigt officiellt brev som bad oss fixa det hela, och vi vill ju inte hamna i onåd…  Jag klickade alltså hem en ny, som ska sitta på ett annat ställe (mot en murad tegelstolpe). Rejäla doningar, med gata och nummer på framsidan. Shoppades här.

Translation: I bought a new mailbox today, a black one. The Swedish postoffice has informed us that our old one was wrongly placed, so we are replacing it with this one and putting it in a different spot. Very exciting shopping, right…?

#Etiketter
ramstol

3 kommentarer

///////////////
 1. Veronika

  Haha! Hur satt den innan egentligen?! 😀

  0
 2. Inspirera Mera

  Vilken härlig postlåda du klickat hem!
  Kram Sandra

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Veronika: Lite i fel vinkel tror jag. Eller nåt…

   Sandra: Tack! Inte så värst estetiskt val, mest praktiskt… =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


на сайте biceps-ua.com

www.crystalforest.com.ua

У нашей фирмы важный портал со статьями про https://kompozit.ua.