Banner
Vilka berömda "inredningsdjur" har jag missat?

Vilka berömda "inredningsdjur" har jag missat?

Hörni, det är ju maj! Ny månad, ny trend. Men den här gången fuskar jag lite, jag var helt enkelt sugen på att uppmärksamma alla de fina djur som finns, så väl klassiska som nya, så vi kan väl bara låtsas som att det är en riktigt het trend istället för något tidlöst?

 • De fina Bird-fåglarna från Architectmade finns i två storlekar och kostar från 315 kronor.
 • Oficina Creas gulliga elefantlampa är lika fin i barnrum som hos vuxna. Finns även i andra djurformer för 685 kronor.
 • Sladdgömman Woofy är både fiffig och snygg, för ganska svidande  1 769 kronor blir den din.
 • Eames vackra House Bird kostar 210 dollar, jag har inte hittat någon svensk webshop som har den. Har du?
 • Gunnar Cyréns tennflodhäst är jag jätteförtjust i, 2 190 kronor kostar den.
 • Kay Bojesens apa för Rosendahl är en personlig favorit, 995 kronor kostar den mindre varianten.
 • En annan flodhäst är Afroarts färgglada som säljs till förmån för Rädda Barnen, 399 kronor kostar den.
 • Zunys fina djur kan användas som bokstöd eller dekoration. Jag har en isbjörn, men pingvinen är lika fin, 359 kronor.

Har du något djur hemma som inredningsdetalj?

#Etiketter
Paint / Färg

5 kommentarer

///////////////
 1. Martina

  Jag älskar fåglar i inredning! Försöker alltid hålla ögonen öppna efter fynd:)Både som tavlor och figurer.. Fåglar har jag mest av men även en giraff från Bruka, en vit dalahäst och en vit porslinsuggla som jag älskar:)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Martina: Ah, dalahästen glömde jag ju, det är ju en klassiker! (Även jag har en liten vit uggla därhemma för övrigt, och gillar fåglar gör jag också!)

   0
 2. erika

  Jag har tappat räkningen på hur många inredningsdjur jag har hemma 🙂 ugglor, rådjur, småfåglar, nån kanin, hundar…. man är liksom aldrig ensam. Djur och natur är bästa inrednings-inspirationskällan!!

  0
 3. Linda

  Svenskt Tenns finfina lejon står högst på min drömönskelista. Hemma har jag två fåglar, en i guld fr Louvrens shop och en gjord av ärgat kopparskrot som en rar vän gett mig. Har även tre sagodjur som min svåger och svägerska sytt till oss i olika omgångar.

  Kul med din nya blogg!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Linda: Åh ja, Svenskt Tenn-lejonet är fantastiskt! Fåglarna låter hur fina som helst också – mina två är i svart plast så det känns som att de är lite mer budgetpippis… =) Tack för fint beröm!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.ukrterminal.kiev.ua

https://surrogacycmc.com/prices/

котлы для дома