Banner
Första och andra numret av Leilas Country Living.

Första och andra numret av Leilas Country Living.

Jag har inte ens hunnit kika i Leilas Country Living, men nu läser jag hos Vassa eggen att den läggs på is. Vilket tyvärr i magasinkretsar ofta betyder “läggs ned” istället. Jag har som sagt ingen relation till tidningen eftersom jag inte läst den, men jag har sett att flera andra bloggare har gillat den mycket. Och det är ju alltid tråkigt när lilla Sverige inte räcker till som underlag för att en tidning ska få leva vidare.

Är ni ett fan av Leilas Country Living?

Translation: Swedish magazine Leilas Country Living seems to be facing a cancellation, after only two issues. Too bad if it’s true.

8 kommentarer

///////////////
 1. Annelie Swärd

  skulle vara tråkigt, tyckte den var rätt bra faktiskt! Alltid kul med nån ny tidning.

  Annelie

  0
 2. sanna w

  nej?! är det sant? jag älskar leilas country living! usch vad tråkigt!

  0
 3. underbaraclara

  NEEEJ vad synd!

  Förresten. Du som kan det här med inredning. Vet du ingen tidning engelsk eller svensk som påminner om den här. iofs har du ju inte läst den men ändå. Behöver tidningsinspiration

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Clara: Hmm, kanske tidningen som heter Country Living? Den borde ju vara i samma stil, även om jag inte läst den heller. Eller Martha Stewart Living kanske, den är ju pysslig och med mat och så på samma sätt. Inte riktigt min genre det här, nån annan kanske har bra tips?

   0
 4. Linn

  Jag har prenumererat på de första två numren och gillar blandningen i tidningen – något nytt och annorlunda på varje sida.

  Hoppas dock att tidningen bara läggs på is, Leila är ju gravid så hon kanske ska vara mammaledig?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Linn: Det är möjligt att tidningen bara lagts på is, men jag har svårt att tänka mig att det är på grund av graviditeten. Sånt löser man, med vikarier, telefon, flexibilitet och möten hemma hos varandra om det krävs. Så det är garanterat ekonomiska beslut som ligger bakom, men har det enbart med lågkonjan att göra så kommer den kanske tillbaka.

   0
 5. Caroline

  Jag blev besviken på tidningen faktiskt, mycket fina bilder och så men ingen särskilt inspirerande läsning om jag ska vara ärlig. Kändes som man sett det mesta, till och med recepten var trista. Så jag är inte förvånad. Visst är Leila söt och duktig på det hon gör, men det kan bli lite väl mycket också. Enligt mej dårå!
  =)

  0
 6. ANNAANNA

  Tidnnigen är snygg och trevlig och visst finns det en del att läsa i den meeeeen…. jag brukar “reta mej” när inredningstidningarna är allt för Stockholmscentrerade och nästan bara skriver om eller tipsar om saker/butiker/events i den staden (behöver inte vara STHLM kunde lika gärna vara exempelvis GBG eller Köpenhamn) och Leilas är i mitt tycke värre på den typen av fasoner än alla de andra tidningarna tilsammans. Nu skrivs det inte bara om Stockholm men det genomsyrar hela tidningen tycker jag det känns som. Synd på något som kanske skulle kunna “bli nåt”.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.profshina.kiev.ua

Провирон купить