Banner
Enkla, klassiska, förhoppningsvis svåra att tröttna på.

Enkla, klassiska, förhoppningsvis svåra att tröttna på.

Vilken shoppingvecka det här har blivit! Men nu har jag fått de där inköpen jag gått och grunnat på så otroligt länge ur vägen, för idag kompletterades min dukning med nya bestick också. Jetty heter de och kommer från Habitat/ROOM, 799 kronor för 24 delar (bra pris!). De finns både i högblankt och matt (som enligt hemsidan bara kostar 650 kronor?), jag valde högblankt.

Nu så kan jag duka utan problem, med Blå eld-tallrikar i vitt (behöver dock ett par till för att vara på den säkra sidan), vinglasen från Spiegelau, vattenglas från Iittala och så dessa bestick. Därefter blir det te i Zebrakoppar, dock skulle jag väldigt gärna vilja ha minst en grön och en svart assiett till, jag har bara två nu. Och kaffekoppar har jag bara en… Okej, riktigt färdig var jag visst inte.

Translation: New cutlery! Jetty from Habitat.

#Etiketter
bestickdukdukning

4 kommentarer

///////////////
 1. Emma

  Jag har dom besticken och gillar dom supermkt!

  0
 2. Hanna

  Hej! Väldigt fint med nya bestick. Jag undrar om du har tips på en www. där man kan skapa som en “rå-kopia” kant runt foton.
  Tack!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hanna: Nej sorry, men däremot kan du nog hitta såna ramar att lägga runt bilden om du har ett bildbehandlingsprogram. Photo borders är bra att googla på, här finns det tex: http://wwitch22.deviantart.com/gallery/#Photo-Borders

   0
 3. FURNISH.etc

  Riktigt snygga och enkla!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.seotexts.com/rerayt-teksta/

Оксандролон