Banner
Och affischen är ju också fin!

Och affischen är ju också fin!

Ja, jag vet att det ser ut som tre print-inlägg på raken, men det var faktiskt inte bilden som sporrade mig till det här inlägget. Utan det fiffiga sättet att hänga den på! Byxgalgar är ju riktigt snygga, och det här var ett riktigt kreativt sätt att använda dem på tycker jag! Tänk en rad med bilder hängda så här – riktigt läckert! (Och jag börjar genast fundera vad jag skulle kunna hänga på det här sättet….och var…?) Och för dig som gillade bilden också så finns den hos hijirik.

Translation: I know, I know. It looks like the third print post today. But I’m actually blogging about the creative way etsy seller hijirik has hung his art – on a pants hanger!

#Etiketter
affisch

2 kommentarer

///////////////
 1. Kajsa

  Jag hänger mina fina inredningstidningar i sådana galgar. Som ett tidningsställ fast konst samtidigt! Tack för en bra blogg!

  0
 2. Eva Söderström

  Hej.
  Precis så här har jag hängt upp gamla broderade bonader i stugan !
  Jättefint. Tyvärr har jag ingen bild.
  Hälsningar Eva

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ремонт квартир евроремонт

оформить кредит наличными