Banner

Jag är tyvärr inte särskilt ordningsam och jag önskar att jag var lite mer som Chez Laon – det är så skönt att hitta det man letar efter och ha det organiserat omkring sig. Och jag älskar att organisera – jag är bara inte särskilt bra på att upprätthålla ordningen…

Ordningsamt för att vara jag!

Ordningsamt för att vara jag!

Men när vi renoverade köket så passade jag på att få lite ordning i kökslådorna direkt, när allt ändå skulle flyttas. Vi har vårt skafferi i fyra rejäla lådor under bänkskivan (såna här) och i de lägre lådorna högst upp har vi bestick och kryddor. Jag var tveksam till lådor först, skulle det inte bli jobbigt att böja sig hela tiden? Men nä, jag älskar lådorna – man har total överblick hela tiden till skillnad från vanliga skåp!

För gryner, mjöl, socker och så vidare köpte jag ett gäng av IKEAs 365+-burkar, perfekt storlek för lådan och eftersom lockat är delvis genomskinligt ser man när något håller på att ta slut. Men däremot är det ju lite svårt att urskilja vad som är vad, så jag gick lös med min favoritmanick – dymon! Jag är inte så förtjust i de moderna varianterna utan ville ha de gamla präglade remsorna, och då är det barnvarianten som gäller…

I kryddlådan har vi lagt i en insats från Designtorget, som faktiskt är helt suverän. Kryddorna förvaras i mörker i lådan och håller längre, det är lätt att hitta bland kryddorna och det ryms många.

Nästa projekt: Skåpet med lågenergilampor, batterier, ljus och sånt…

Translation: I’m not a very neat person, but when we renovated our kitchen I made an effort to organise the drawers a bit. It works really well!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.best-cooler.reviews

http://artma.net.ua/zhelezobeton/

косметика для глаз