Banner
Sienna Miller och Keira Knightley, mycket cigaretter, lockar och röda läppstift.

Sienna Miller och Keira Knightley, mycket cigaretter, lockar och röda läppstift.

Jag mår lite knasigt idag, så jag bäddade ner mig i soffan med filmen The Edge of Love. Keira Knightley och Sienna Miller i en film som fick ganska lite uppmärksamhet trots stjärnor i huvudrollerna. Och visst, det var inte fantastiskt på något vis, men däremot var den väldigt vacker. Så jag tänkte bjuda på lite bilder som inspiration, vad sägs om det?

Vackra stilleben är det gott om i filmen.

Vackra stilleben är det gott om i filmen.

En liten stuga vid havet, där vinden alltid viner.

En liten stuga vid havet, där vinden alltid viner.

Ligga på golvet och prata om livet.

Ligga på golvet och prata om livet.

Läsa handskrivna brev.

Läsa handskrivna brev.

Så vacker! Sången var också vacker, men knappast Keira som sjöng...

Så vacker! Sången var också vacker, men knappast Keira som sjöng...Update: Det var det visst!

En fönsterbänk bred nog att ligga två i hade inte varit fel.

En fönsterbänk bred nog att ligga två i hade inte varit fel.

Bohemchict sovrum med spetsar, mönster, fransar.

Bohemchict sovrum med spetsar, mönster, fransar.

Translation: I just saw The Edge of Love. Not the best movie perhaps, but it sure is beautiful!

7 kommentarer

///////////////
 1. Veronika

  När jag ändå är igång kan jag ju passa på och fråga dig en sak! =) Har äntligen hittat en lägenhet och ska flytta till hösten. Eftersom det är första gången jag flyttar “ordentligt” så ska jag inreda från scratch. Och jag är ännu inte helt på det klara vad som är min personliga inredningsstil och vad jag bara tycker är fint fast hos andra. Så till min fråga, har du tips på test på nätet, litteratur eller kanske personliga tips på hur jag ska göra för att hitta min stil? =)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Veronika: Vilket nöje, att få inreda från scratch! Jag bloggade om ett test för ett tag sen: https://husligheter.se/testa-dig-sjalv-vilken-inredningstyp-ar-du/ Vet inte om det går att uttyda så mycket av, men det kanske är en början? Annars skulle jag nog framför allt surfa runt på tex hemsidor som Sköna hem, LivingETC osv. Spara alla bilder du gillar i en mapp på datorn (utan att tänka så mycket), och när du fått ihop 25-30 stycken kan du kolla på dem och se om de har någon röd tråd. Stort lycka till!

   0
 2. Sophie

  Tro det eller ej men det är faktiskt Keira som sjunger! Trodde inte jag heller först. Vacker film…

  0
 3. Blogg by Maliin Stoor

  Men så vackert! Vilka miljöer de hittat!
  Otroligt snyggt!

  Den blir att titta på den där filmen, tack för tipset

  Maliin

  0
 4. Pingback:sovrum inspiration | Inspiration: The Edge of Love | Tsoydesign – inredning och design … | heminredning-mobler.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Узнайте про полезный интернет-сайт со статьями про 220km.com.ua/.
У нашей фирмы полезный сайт , он описывает в статьях про renault.niko.ua.
https://progressive.com.kz