Banner
Ett urval av de som finns, klassiskt ljusa eller kitschigt färgglada.

Ett urval av de som finns, klassiskt ljusa eller kitschigt färgglada.

Ja, jag vet, jag bloggar MYCKET om ljuskronor. Jag är fascinerad, det är mitt enda försvar. Och idag snavade jag över en härlig sajt med det fyndiga namnet Chandeliera, där en drös fina ljuskronor presenteras – mågna av dem mycket rimliga i pris. Man kan inte handla direkt från sajten, men varje ljuskrona länkas till en shop som säljer dem. Och nu blev jag ännu mer sugen…

Translation. Chandeliers again, this time from funnily-named Chandeliera. Pretty and affordable!

2 kommentarer

///////////////
 1. Sofie

  Vilken mysig blogg du har,
  snygg och inspirerande!
  Ellerhur kan man inte få nog av ljuskronor, läckert urval 🙂

  Länkar dig från min blogg,
  [room] by sofie!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


оборудование для полива

bestseller.reviews

investing books