Banner
Och så är den orange!

Och så är den orange!

Oj vilken mysig dag det blev idag! Jag gick barbent på stan för första gången (gaaah, det är allt lite ångest att visa upp de bleka benen för första gången varje år, tycker ni inte? De är ju liksom…blå?), lunchade med en kompis och hennes lille nyfödde (ja, han knoppade mest men vi lunchade) och så hann jag med lite shopping också. Och solen sken!

Nu är jag hemma igen, och hittade den här fiffiga supermöbeln via Shelterrific. Den är säkert inte så bekväm, men jag älskar att den kan agera soffa, schäslong och gästsäng! Inte superdyr heller, men så klart kan man inte beställa från Sverige. Om man inte använder vidareförmedling förstås.

Translation: I had the best day in the sun today! And I also found this very flexible futon, probably not that comfy but a great idea anyway.

3 kommentarer

///////////////
 1. Sofie

  Galet snygg, och orange!!!
  Ibland blir man bara förälskad….

  Grymt när en möbel har olika funktioner som denna!

  ha en skön fredag!
  Sofie

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Veronika: Muggar och väskor (tror jag) finns på Utvalt på Hökens gata och kanske också på Nitty gritty eller någon butik vägg i vägg, har tyckt mig se dem där. Annars säljer den här sajten allt möjligt med Penguintryck: http://www.artmeetsmatter.com/products.php?cat=11

   0
 2. Veronika

  Apropå orange, du bloggade för ett tag sen om Penguin Deck Chairs som du skrev skulle passa fint på verandan till erat hus när det var ommålat. Såg en tjej på t-banan idag som hade en väska/ tyg påse med samma tryck, Har försökt hitta en site där man kan beställa dem men har bara hittat massa bloggar som skriver om dem. Tänkte höra om du inte vet var de finns att få tag på? =)

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Предлагаем https://220km.com.ua у нашего менеджера.