Banner
Två fina ting från Sandras hem

Två fina ting från Sandras hem

Vi inleder veckan med en favoritpryl tycker jag! Eller rättare sagt två, då Niotillfem-Sandra skickade bilder på både en skrivmaskin och en klänning, och jag kunde inte förmå mig att välja bara en av dem…

“För det första, min skrivmaskin. Jag fick den när jag var 16 och den står på min byrå och gör mig lycklig. När jag har vänner på besök brukar de skriva hemliga meddelanden till mig på den innan de går. För det andra, en rosa bakelseklänning. Jag använder den inte utan den hänger vid min säng som en tavla. Det är den perfekta klänningen i skirt rosa och guldiga detaljer och därför måste det också bli den mest perfekta tavlan.”

Ett fiffigt tips där – om du har en favoritklänning som antingen inte passar eller som är för skör för att användas – häng den på väggen! Tack Sandra, för att jag fick visa upp dina favoritsaker!

Translation: Sandra Beijer is the writer behind popular blog Niotillfem, and she sent me her two favourite things. I couldn’t choose, so I give you both.

#Etiketter
tavla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


элитный ремонт квартир

евроремонт квартир цены