Jag skulle nog hålla nere lite på antalet färger, men jag älskar idén!

Jag skulle nog hålla nere lite på antalet färger, men jag älskar idén!

Det har ju några om som är till salu, och visst är det coolt (om än väldigt, väldigt dyrt). Men man behöver ju inte köpa huset för att ta del av idéerna – jag gillar kakelmönstret i badrummet med färger som liksom spiller över i golv och tak – riktigt läckert! kan du se alla bilderna från huset om du inte sett dem tidigare.

Translation: Media’s been full of stories about the that was featured in decor TV show Äntligen hemma. It’s expensive, yes, but it’s free to get ideas for your own home! I love the tiling in the bathroom, and that is definitiely an idea that would work anywhere.

5 kommentarer

///////////////
 1. Tiger

  Idén är jättebra! Men sådär utfört, tycker jag. Färre och enhetligare färger hade varit snyggare. Och hela det där huset är lite sisådär…

  Angående Tetris-krukorna jag skrev om, så är de gjorda av en Stephanie Choplin:

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tiger: Precis vad jag tyckte (och skrev i bildtexten), färre färger hade varit snyggare. Jo, jag såg vem som gjort krukorna, men inte om de är i produktion. Hmm, måste googla lite närmare.

   0
 2. nina

  Hejsan! Jag tyckte också det va läckert! dock har jag en liten fråga, jag själv ska flytta snart till ett nybygge, och i vårt tvättrum så är kaklet vitt, så jag udnrar, vet du om man kan köpa ngnstans snygga stickers/klisterlappar som passar/fastnar på kakel? Jag hade gärna velat adda lite färg i rummet nämligen .. tack annars för en väldigt inspirerade blogg! Kram

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   nina: Jag vet att Designtorget har/har haft kakelstickers och googlar du på kakeldekor hittar du webshoppar som har också. Lycka till!

   Hildur: Haha, precis så tycker jag nog också!

   0
 3. Hildur

  Håller med om att det känns rörigt med alla dessa färger. Däremot är den en bild som jag blir glad av… bara jag slipper bo där själv. 😉

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


dekorde.com

steroid.in.ua/products/naposim

автополив hunter