Banner
Sandras favoritpryl är en vit postlåda!

Sandras favoritpryl är en vit postlåda!

Dags för en ny Min pryl, tycker ni inte? Den här gången är det Sandra Stenberg som driver bloggen Inspirera mera som bjuder på sin favoritpryl:

“Efter att ha sett den lilla postlådan i en inredningsblogg så blev jag väldigt sugen på att skaffa en själv, men det var lättare sagt än gjort då den var slutsåld överallt. Lösningen på problemet kom då jag gjorde ett inlägg och frågade mina besökare. Jag fick då en mailadress till en kvinna som hade en affär nere i Stockholm som var snäll att skicka en åt mig. Det var snart ett år sen och den är fortfarande en stor favorit hemma hos oss. Numera så ligger alla våra räkningar samlade i postlådan så de slipper ligga framme och skräpa.”

Tack Sandra för att du ställde upp!

Translation: Sandra Stenberg is the writer of Inspirera mera blog, and her favourite thing is a white mailbox in which she keeps her bills.

#Etiketter
postlåda

6 kommentarer

///////////////
 1. Elisabeth, anyhow.se

  Varför inte – allt som kan göra räkningar roliga, vackra eller ja… vad som helst utom va de egentligen är – är absolut briljant! 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Elisabeth: Håller med dig till fullo! =)

   Frida: Jag har samma problem, det verkar som att jag är lite allergisk mot fönsterkuvert…

   Nina: Visst är den!

   0
 2. Frida

  En sån lådda skulle jag också behöva för att hålla reda på alla räkningar och viktiga papper nu när jag bor själv. Min civilekonomexamen till trots så är mina egna siffriga papper experter på att smita all världens väg så snart de landat i min vanliga brevlåda 🙂 Hm.. undrar varför.

  0
 3. Nina

  Söt postlåda =)

  0
 4. Hos Käthe

  Fin pryl!!

  0
 5. Jannice

  Så roligt inlägg 🙂 Söt postlåda var det allt. Kram Jannice

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://seotexts.com/sample-page/