Banner
En av stolarna på bilden flyttar hem till mig i kväll.

En av stolarna på bilden flyttar hem till mig i kväll.

Ikväll ska jag åka iväg och hämta ytterligare en stol till samlingen. Det känns mycket bra, nu har jag fem stycken, varav fyra olika modeller. Målet är att ha sex totalt, varav två inte står framme jämt, så de extra två kan vara likadana. Stolarna ska alltså målas vita och sen kläs om i ett mönstrat tyg (som jag inte lyckats bestämma mig för än), och nu börjar det ju bli dags att sätta igång!

Update: Jag köpte båda…

Translation: I’m going to pick up one of these chairs tonight for my little chair makeover projects. I’m finally getting enough chairs to get started, stay tuned!

#Etiketter
stol

5 kommentarer

///////////////
 1. Sofie

  Jättefina, grattis till dit köp!
  Blir som nya med färg och nytt tyg…

  ser fram mot att se färdigt resultat 🙂

  Kram Sofie

  [room] by sofie

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Sofie: Tacktack, det blev faktiskt båda trots allt – jag fick dem för samma pris som en! Känner jag mig rätt så kommer det ta en evinnerlig tid innan de är klara, men självklart visar jag upp dem sen!

   nina: Jag slipar lite grann, för att få borg färgflagor och lack, men jag är inte supernoga ska väl erkännas…

   0
 2. nina

  hejsan! jag undrar, innan du målar om dom? slipar du dom då eller gör ngt annat? eller det går att bara köra på med penseln? ha de bra! kram

  0
 3. HELLO TIGER

  Maria, du skall inte måla stolarna i orange då? Kolla här; http://www.colorama.se/Default.aspx?FolderID=58&SubFolderID=356&ArticleID=1825. Tänkte på dig direkt! /Tiger

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   TIger: Ah, läckert! Jo, egentligen skulle det så klart passa mig, men jag tror det kan bli lite för mycket av det goda, så det får nog bli vitt ändå. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


proffitness.com.ua/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B8-%D0%B0%D1%8D%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/

Пищеварочный котел купить