Annelies vackra kökslampa är favoriten.

Annelies vackra kökslampa är favoriten.

Äsch, vilken slarver jag är! Jag hade så klart tänkt publicera s fina favoritpryl INNAN helgen, så att jag också kunde tipsa om att mitt hemma hos-reportage från Annelies fantastiska k-märkta lägenhet finns med i Aftonbladet Söndag. Men det glömde jag förstås eftersom jag bortrest hela helgen, så jag får väl hoppas att ni köpte söndagsbilagan ändå! Hennes favoritpryl ska jag förstås visa upp hur som helst:

“När min farfar dog skulle  farmor flytta till en lägenhet, men ljuskronan var för tung för att hängas i taket i det nya hemmet. Så när vi flyttade in i lägenheten fick ljuskronan övertas av oss – ett 1700-talshus har takbjälkar som håller!”

Annelie driver bloggen , och vill du se mer från hennes hem så visade Underbaraclara upp det för ett tag sen, . Fint, eller hur? Fotot på lampan ovan har tagit för Aftonbladets räkning.

Translation: I forgot to remind my Swedish reader to buy Aftonbladet Söndag this weekend, where my article from Annelie Swärd’s home was published. But this is her favourite anyway, an amazing lamp that she inherited from her grandma.

#Etiketter
ljuskrona

En kommentar

///////////////
  1. Pingback:Ett till Hemma hos! | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


salon-svadebny.com.ua

bestseller.reviews

https://bestseller.reviews