Fin inspiration till flickrummet, klädkammaren eller vad som helst.

Fin inspiration till flickrummet, klädkammaren eller vad som helst.

är mest känd i modekretsar, eftersom hon klär sig som en synnerligen söt liten docka. Den franska tjejen är dock värd att kolla in om du är inredningsintresserad också, eftersom hennes rum är en riktig flickdröm. kan du se alla bilderna från rummet och hittar du fler inredningsbilder. Men kolla också in själva förstås!

Huset på landet.

Huset på landet.

The Cherry Blossom Girl is a lovely Frech blog well known for her taste in fashion. But the blog features a lot of pretty pics from her room, country house and other environments too, well worth checking out.

#Etiketter
bloggareInspiration

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://ivf-lab.com

система автоматического полива цена