Banner
Jordnära och somriga färger huller om buller.

Jordnära och somriga färger huller om buller.

Dagens palett är lite…ofokuserad, skulle man kanske kunna säga. Inget hänger egentligen ihop, mörka murriga färger som brunt och vinrött, och så pastelliga kulörer som beige och babyblått. Men jag tycker det funkar, det känns rustikt och hemtrevligt! Och bilden är ju så himla fin desutom. Ett sovrum skulle kunna bli toppenfint i de här färgerna, med just en rutig filt, småblommiga tapeter, ärvda trämöbler, blekblå sängkläder i bäckebölja och skira vita gardiner.

Translation: A somewhat unfocused palette today, but I think it works like a charm! It would be lovely in a bedroom, with seersucker bedding, white whispy curtains, a plaid blanket on the bed and dark antique furniture.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


заморозка яйцеклеток