håller alltid skyhög klass, och när en av mina absoluta hem visas upp blir det så klart extra bra. Titta bara!

Sovrummet, jag är helt kär i lampan på sängbordet och jag älskar mixen av mönster.

Sovrummet, jag är helt kär i lampan på sängbordet och jag älskar mixen av mönster.

Soffan fick Morgan gratis, och hon klädde om den utan extra kostnad genom att byta lite möbler med försäljaren. Den är klädd i vit vinyl, lätt att torka av. Jag gillar hur hon hängt tavlan också, att bryta symmetri är alltid spännande. (Och SÖT hund!)

Soffan fick Morgan gratis, och hon klädde om den utan extra kostnad genom att byta lite möbler med försäljaren. Den är klädd i vit vinyl, lätt att torka av. Jag gillar hur hon hängt tavlan också, att bryta symmetri är alltid spännande. (Och SÖT hund!)

Saarinenstolar, yumyum! I stort sett allt i huset är fyndat för 100 dollar eller mindre, det tycker jag är det bästa av allt!

Saarinenstolar, yumyum! I stort sett allt i huset är fyndat för 100 dollar eller mindre, det tycker jag är det bästa av allt!

Se alla bilderna !

Translation: Design*sponge’s sneak peeks are always mega-inspiring, and this is no exception!

En kommentar

///////////////
  1. Sofie

    Jättefina inspirationsbilder! Håller med dig om sänglampan….galet snygg 🙂

    Ha en bra dag!
    Sofie

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://buysteroids.in.ua