Banner
En annorlunda fondvägg med korkskivor.

En annorlunda fondvägg med korkskivor.

Om jag är lite dålig på att blogga just nu så beror det på att jag har fullt upp på mitt “sommarjobb”, jag hoppar in som redaktionschef på tidningen Glamour i fyra veckor medan min kompis (och ordinarie redaktionschef Maria Sognefors har semester). Idag är första dagen på nya kontoret och alla är tack och lov jättetrevliga så jag tror det här blir fyra roliga veckor! Dock lite mindre tid för bloggen förstås, men det ska jag försöka kompensera på kväller och helger hade jag tänkt. (Men ni är väl utomhus och njuter av medelhavsvärmen ändå?)

Bilden ovan hittade jag hos Desire to inspire, en galen idé som jag tror jag inte hade riktigt vågat genomföra (tänk om det inte blir bra, hur jobbigt är det inte då att få bort dem?) men som blev läcker!

Translation: Sorry for the lack of posts, I’m starting a “summer jobb” at Swedish Glamour today and has a lot of stuff to learn. But the girls are supernice, so I’m going to like it here! The pic above is from Desire to inspire, and even though I wouldn’t dare attempting this myself in fear of having to get them off again if it turned out ugly , I think it looks really cool.

#Etiketter
fondvägg

En kommentar

///////////////
  1. Inspirera Mera

    Åh vad läckert att du är redaktionschef i några veckor!
    Kram Sandra

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


danabol-in.com

искусственное оплодотворение киев цена

системы автоматического полива