Snyggt att de olika gröna färgerna skär sig en liten aning – icke-perfektion är det bästa!

Snyggt att de olika gröna färgerna skär sig en liten aning – icke-perfektion är det bästa!

I vårt hus är det definitivt badrummet som är fulast (förutom arbetsrummet, men det är på väg att göras om). Att renovera badrum är dyrt, tråkigt och besvärligt, i synnerhet om man har två (eller till och med tre; gästtoa, stor toalett och dusch/tvättstuga) som behöver göras om. Så det får nog vänta, men hade gärna fått byta plats med mitt. Jag är väldigt svag för skogsgrönt just nu!

Translation: My bathroom and guest toilet are very ugly, but the cost is preventing me from dealing with it right now. But here’s some inspiration for the day when I do start renovating. Love the greens!

#Etiketter
grön

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


kompozit.ua

Чай Матча