Banner
Fina färger på denna, den skulle passa fint hemma hos mig.

Fina färger på denna, den skulle passa fint hemma hos mig.

Den här helgen har jag tagit datorledigt (höll jag på att säga, men jag har ju faktiskt frilansjobbat några timmar också, så jag får nog rätta mig till “bloggledigt” istället), ätit bigarråer, shoppat lite, stagat upp mina supertunga pioner och plöjt Vita huset och House på dvd. Mysigt!

Men nu närmar vi ju oss en ny vecka, och då kunde jag inte låta bli att plöja bloggar efter lite skön inspiration. Bilden ovan hittade jag här, och jag är väldigt svag för gamla skolkartor och skolplanscher över huvud taget. Nu är ju mitt vanliga problem (= inga lediga väggar) inte direkt löst så det får nog förbli en dröm, men visst är det tjusigt?

Translation: I love old school maps, and this one has Sweden and lovely colours in it.

#Etiketter
karta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://101binaryoptions.com/binary-option-types/

Чай матча