Banner
Fina Missonimönster och karamelliga färger förstås.

Fina Missonimönster och karamelliga färger förstås.

När jag var i Glasgow i våras funderade jag på att ta tåget till Edinburgh också, men det var lite för lite tid för att det skulle kännas värt det. Så jag har Edinburgh kvar, vilket är ganska trevligt med tanke på att Hotel Missoni precis har öppnat! Missonisängkläder, Missoniservis i matsalen och Missonibadrockar i badrummet, inte dumt alls. Ett rum kostar över 2 000 kronor, så lite svider det, men är man intresserad av design, mode och det ljuva livet så kanske det kan vara värt det? Via Apartment Therapy.

Translation: I didn’t go to Edinburgh last spring when I visited Glasgow, so I still have it on my must visit-list of places. Good for me, since I’d really like to tay at Hotel Missoni that just opened!

#Etiketter
Edinburgh

3 kommentarer

///////////////
 1. Nina

  Ser jättefint ut!

  0
 2. Lina

  åh jag ville boka det där hotellet nu när vi ska åka, men det var liksom lite väl dyrt. nu ska vi bo på ett annat, ett gayvänligt påstås det, vad det nu ska innebära, men mysigt verkar det vara med öppna spisar och en stor trädgård. pepp.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Lina: Hurra, hoppas ni får fint väder då! Du måste berätta vad gayvänligt innebär sen. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://tokyozakka.com.ua

http://aqua-room.com.ua

replace window frame Providence