Banner
Levande blommor är alltid superfint.

Levande blommor är alltid superfint.

Dukningar är jag dålig på, jag har liksom konstigt nog ingen fantasi alls när det kommer till sånt. Jag ställer bara fram tallrikar, glas och bestick som vanligt, och lägger eventuellt fram nyinköpta servetter. Men blommor, prydnader och annat lull-lull tänker jag aldrig på att fixa, så det brukar sluta med att jag har tur och får en blomma av någon av gästerna som jag kan ställa fram i en vas….

Dukningen ovan visar ju hur fint det kan bli om man bara tänker till lite, så jag funderar på att göra en ansträngning nästa gång det vankas tjejmiddag. Och här är en annan fin variant:

Enkelt och fint med levande blommor och rislampor.

Enkelt och fint med levande blommor och rislampor.

Är ni bra på att duka fint?

Translation: I’m crap at setting a beautiful table, but I hope to get better at it.

#Etiketter
dukning

En kommentar

///////////////
  1. Anna

    Dukningar är något som jag har huvudet fullt av just nu. Håller på för fullt med bröllopsplaner och håller på att tänka ut hur jag ska dekorera middagsborden. Jag några idéer på egentillverkade dekorationer men vet inte om de är genomförbara. Vi kommer nämligen inte att använda blommor eftersom varken jag eller fästmannen är så “blommiga” av oss. Men dukningarna ovan är förstås jättefina! Har du fler tips?

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.designedby3d.com

https://velotime.com.ua