Besatt, javisst!

Besatt, javisst!

Jaja, jag vet att jag har bloggat om de här rackarns sofforna förr, men jag kan liksom inte släppa idén på en massa gamla ljusblå skjortor i olika typiska skjortmönster som fogats ihop. Som Fifth Avenue Shoe Repairs fantastiska klänning från vårkollektionen, den är som en dröm! Jag fnular på om man skulle kunna hitta på något annat roligt av skjorttyger också – eftersom jag absolut inte kan sy och inte klä om möbler heller för den delen. Men en kudde kanske? Eller nåt helt annat? Hmmm, måste fnula vidare på den idén…

Har någon av er gjort/sett något roligt projekt som skulle kunna passa för en hög avlaga skjortor?

Translation: I can’t stop thinking about the sofas at restaurant Publik, upholstered with men’s shirts. Like the dress from Fifth Avenue SHoe Repair. I’d like to do something similar (but easier…), but I don’t know what yet. Any ideas?

#Etiketter
PUB

3 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Jag var ett tag inne på att göra sittdynor till köksstolarna av olika skjorttyger, men det blev aldrig av. Dock hann jag samla på mig ett antal enorma, randiga herrskjortor (så det är ju möjligt, men inte särskilt troligt, att det bli av någon gång framöver). En annan fundering var att sy en kappa till sängen i de olika tygerna, eller ett fodral till skrivbordsstolen. Till slut gjorde jag faktiskt två stora tvätt- och förvaringskassar av ett par av skjortorna, för det behövde jag mer akut och jag kunde inte ha skjortorna liggande hur länge som helst…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Anna: Åh, vilka härliga idéer! Och jag kan tänka mig att tvättkassar i fräscha skjorttyger ser superhärligt ut!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


steroid-pharm.com/oxyndrol-oxymetholone.html

velomarket.org.ua

дубленки интернет магазин