Banner
Pudriga pasteller är himla fint!

Pudriga pasteller är himla fint!

Åh nu har jag 1,5 meter finfint tyg i en påse bredvid skrivbordet, och så lite nubb, en miniroller och häftklamrar. Det enda som återstår är mer färg, sen ska jag hem och måla så det står härliga till! Inga bilder än, det är roligare att fota när det är helt klart, så istället bjuder jag på den fina bilden ovan, bara för att jag blev helt kär i det enorma metalläpplet!

Translation: I’ve just bought fabric for the chairs, I just need some paint to get them done! No pics yet, it’s much more fun to reveal the final result that way. So instead you get the nice pic above, I love the big metal apple!

#Etiketter
tyg

2 kommentarer

///////////////
  1. Katja

    Haha! Ja, äpplet var det föesta som jag också såg. Helt underbart fint! 😀

    0
  2. Malin

    Väldigt fin bild! Jag väntar med spänning på bilder av dina stolar när de är klara. Ska bli kul att se! /Malin

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://bestseller.reviews

гранит лезники