Banner

Jag har hittat en lampmodell som jag trånar hejvilt efter, och nu undrar jag om någon av er vet var jag kan få tag på en sådan? För en gångs skull känner jag inte för att vända mig till trogna eBay, eftersom jag då får amerikanska kontakter och det känns onödigt. Jag vill helst ha en i krom som till vänster, men jag är inte helt avogt inställd till en mässingsfärgad heller…

Translation: I really want to find a lamp like this, can anyone point me in the right direction?

#Etiketter
Ebay

3 kommentarer

///////////////
 1. jenny

  Kan tyvär inte hjälpa dig men förstår att du vill ha en.

  0
 2. Malin

  Du har säkert redan kollat, men om inte så kolla hos Domino på Upplandsgatan i Stockholm. De brukar ha lampor i design liknande denna… Kanske kanske!
  /Malin

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Malin: Jag har inte spanat live än, men både Domino och Gamla lampor ska förstås kollas in snarast. Tack för tipset ändå!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://nissan-ask.com.ua/

www.buysteroids.in.ua