Banner
Några av plaggen jag lagt ut till försäljning idag – kappa från Sessún, kofta från Marc Jacobs, kjol från Diana Orving, linne från Marni, kjol från Moschino Cheap and Chic och linne från See by Chloé.

Några av plaggen jag lagt ut till försäljning idag – kappa från Sessún, kofta från Marc Jacobs, kjol från Diana Orving, linne från Marni, kjol från Moschino Cheap and Chic och linne från See by Chloé.

När jag väl börjat rensa kan jag inte sluta, verkar det som! Idag har jag lagt upp 15 nya annonser på Modette Market, bland annat kläderna ovan, jeans från Pour, en klänning från Acne, stickat från Carin Wester, byxor från Rodebjer och så vidare. Kolla gärna om du är shoppingsugen!

Och så måste jag ju tipsa lite extra om tävlingen också – superfina ljuslyktor står på spel!

Translation: I’m still cleaning out my closet – if I continue like this I won’t have any clothes left by the end of the summer… Lots of new listings at Modette Market if you’re looking for additions to your own warderobe.

2 kommentarer

///////////////
 1. Annie - PD

  Heja vad duktig du är på att rensa 😀
  Så många fina plagg…!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Annie: Hehe, jag vill ju ha ANDRA fina plagg och då behöver man både plats och slantar att shoppa för. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.danabol-in.com

www.ivf-lab.com

пептиды