Banner
Behöver man inte utrymmet för förvaring (och har en stor hund) – varför inte?

Behöver man inte utrymmet för förvaring (och har en stor hund) – varför inte?

Godmorgon! Idag ska jag leka att det är lördag och äta lite scones med maken innan jag sätter mig på en buss upp till Sundsvall för att hälsa på mamma och hennes hund Rufus (som var valp senast jag såg honom). Och i Rufus ära måste jag ju visa den här bilden som jag snavade över nyss – någon har utnyttjat köksön för att bygga en mysig hörna åt hunden! Både lite knasigt och en snygg lösning tycker jag, behöver man inte utrymmet så är det ju ett smart sätt att spara plats på. Fotot är taget av Magnus Anesund och jag hittade det här.

Vad tycker ni hundägare om idén?

Translation: I’m going to visit my Mum and her dog in the northern part of Sweden today, so I thought I’d share this pic with you of a smart (and a bit weird) solution. What do you think?

#Etiketter
husdjur

2 kommentarer

///////////////
 1. Lotta

  Ovanligt men väldigt smidigt!
  Lotta

  0
 2. Inspirera Mera

  Jag äger ingen hund, men tre katter däremot. En liten katthörna skulle inte vara dumt.
  Kram Sandra

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


элитная мягкая мебель

www.swiss-apo.com

http://buysteroids.in.ua