Ja tack, när kan det vara klart?

Ja tack, när kan det vara klart? (Klicka för större bild!)

Jag vet inte hur ni funkar, men jag sparar alltid ner fina bilder jag hittat på nätet i mappar på datorn (“badrum”, “kök”, “arkitektur” osv). Det är för att  jag inte ska stå där helt handfallen den där dagen när någon ger mig fem miljoner och säger “bygg ditt drömhem”. Ehum.

Och om ingen kommer med kosingen så kanske man i alla fall behöver göra om köket, bygga en altan eller som ovan – fixa badrummet. Vårt skulle behöva fixas, men det blir nog inte än på ett par år. Och även om jag får fria händer så kan det nog vara svårt att fixa fem meter i takhöjd, tegelväggar och enorma bågfönster i vår 1960-talskloss…

Men moodboards är ju kul det med! (Inte lika kul som att få fem miljoner i näven, men okej.) Lite som ovan skulle mitt drömbadrum se ut. Jag skulle nog vilja ha en vanlig dusch i nåt hörn också, men ett vore sannerligen inte dumt. En rå tegelvägg är ett måste (jag ignorerar eventuella jobbiga städproblem när jag drömmer), en maffig , en transparent , , massor av väldoftande spaprodukter (som jag så klart fått i present), Tove Admans fina , fluffig , horn på väggen och några spexiga som pricken över i:t.

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Translation. This would be my dream bathroom – a tub, a chandelier, scented candles, a bare brick wall, antlers and a Ghost chair. What would yours look like?

#Etiketter
ljuskronamoodboard

7 kommentarer

///////////////
 1. Charlotte

  Jag ska just totalrenovera mitt badrum, i min etta så det finns dock inte plats för tjusigt badkar med fötter, hur fint det än är…
  Jag tänker glasmosaik! Ungefär samma färgskala som du har ovan, naturligt o vitt o creme o sånt. Inslag av just glasmosaik gör det lite roligare tycker jag, än bara “naturligt”. Har hittat fint mosaik från Italien. Trädetaljer är ju också fint, någon fin trähylla vill jag åt…Liksom det perfekta bardumsskåpet! Förslag?

  0
 2. Annie - PD

  Större ytor skulle jag vilja ha… Det får bli när vi gör i ordning i källaren.
  Och åh vad jag gillar Tove Admans grejor… 🙂

  0
 3. Solåkra

  Ljuskronan, ljuskronan ljuskronan. En sån vill jag ha – bums nu

  0
 4. Anna-Karin

  Vilken bra idé..skall genast skapa stukturen för att spara bilder..Då jag driver en butik CanCan på Österlen samt webshopen www. cancaninterior.com så är ju det användbart inte bara för mina kommande (drömmar/projekt). Vilken suverän blogg du har, inspirerande!

  0
 5. Lisbeth

  “Great minds think alike” 😉 Jag flyttade nyligen in i ett hus med ett förskräckligt fult badrum. Särskilt den sunkiga plastmattan på golv och väggar skapade rysningar. Jag har emellertid inte haft tid att ägna mig åt en riktig badrumsrenovering. Istället har jag fixat den lösa inredningen. Så nu har jag ett tassbadkar stående på snedden (samma kar som det största du visar), i hörnet en gammal elektrisk kristallkrona, med elen borttagen och ersatt med stearinljushållare + extra bling-bling, en hellång spetgardin vid fönstret, en stor benjaminfikus invid baddkaret, en massa sköna badoljor, skumbad m.m., och en gammal 1800-talsbyrå som slukar alla bad- och makeupgrejer, handdukar m.m. Här njuter jag och ser inte längre allt det fula!
  Tack för en inspirerande blogg. Jag bloggar på

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Lisbeth: Åh, det låter fantastiskt fint! Själv har jag inte ens plats för ett badkar i nuläget, så jag kan inte pimpa mitt existerande badrum som du kan. Men drömma går ju!

   0
 6. Pingback:Pimpade horn | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://bestseller.reviews