Banner

1neville2nevilleBegränsad inredningsanknytning på det här inlägget måhända, men ramar man in fotona sen och hänger på väggen så kan det räknas tycker jag! Jag hittade nämligen den här mysiga fotoidén hos Sfgirlbybay – tanken är att man låter alla familjemedlemmar hålla i sin favoritpryl och så fotar man händerna. Ett annorlunda “familjeporträtt” som kan bli en väldigt snygg samling bilder på en vägg. Jag skulle nog göra dem i svartvitt tror jag, men idén är underbar. Extra fint kan det ju bli om man har barn/småsyskon så att händerna är i varierande storlek. Eller varför inte farmors åldrade hand också?

Translation: Love love LOVE this “family photo” idea – letting all members of your family hold their favourite thing. Include children and elder family members too, and perhaps also make the photos in b/w?

#Etiketter
foto

3 kommentarer

///////////////
 1. Sandra

  Jättebra idé, verkligen!
  Undrar vilken sak min 2-åring skulle välja…? 🙂

  0
 2. Lotta

  Detta var verkligen en härlig idé – kanske kan det bli verklighet, men jag håller med om att det i så fall nog kommer att bli i svartvit!
  Lotta

  0
 3. Afroliving

  En riktigt rolig idé. Tack för en fin blogg by the way. Jag är en av dina trogna läsare.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


узи беременной

kamod.net.ua