Banner
Några av mina favoriter ur julsortimentet.

Några av mina favoriter ur julsortimentet.

Jag är inställd på höstkläder nu, och dog nästan av värmeslag i min skinnjacka idag. Men jag vet inte riktigt om jag är redo att hoppa från högsommarvärme till julpynt utan att passera höst – är ni? Ah, men ni har inget val, för idag är det jul på Tsoydesign! Jag fick precis pressbilderna från Åhléns julsortiment, och i år är det väldigt klassiskt och fint, för mig är julen verkligen en säsong som gör sig bäst utan modernisering. Vit, rött, grått och svart är vackert ihop, och en touch av mörkgrönt skulle jag också kasta in. Visst finns det en hel del kitschigt julpynt i årets sortiment också, men ovan ser du mina favoriter i alla fall.

Hur vill du ha ditt julpynt?

Translation: Well, it might a bit early for Christmas decorations (duh!), but since I got the pics from Åhléns Christmas collection I might as well show it!

#Etiketter
Åhléns

5 kommentarer

///////////////
 1. Petra- Designfragment

  Jag såg också det pressutskicket, men jag kunde bara inte med att skriva om julsaker ännu, haha! Men med dina fantastiska kollage köper jag det rätt av 🙂

  0
 2. Ninnie på Ninni med e

  Dom där fina bakformarna i form av hjärtan ska jag slå till på direkt när de kommer! Lovely!

  0
 3. Miss Keep Your Distance

  Ingen jul utan kitsch! Så det så! 🙂

  0
 4. Annie - PD

  Grått, silver, rött och vitt är favoriter. Granen får stå för det gröna 😀
  Och jag LÄNGTAR redan till jul… Bästa och mest stämningsfulla högtiden! 🙂

  0
 5. Elin

  Formarna och fatet var ju både helt underbara, tur att man har åhlens i närheten så man kan slå till så fort de kommer ut i butik.

  Fast just nu vill jag inte alls ha jul.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://imagmagnetsns.ua

система орошения

ведущий на свадьбу